Super Forex Broker Pilihan Trader Asia

Hari ini Min nak cerita sikit berkenaan dengan Broker Super Forex, mungkin ada dikalangan kita yang dah biasa dengar broker Super Forex ni dan mungkin juga ada yang tak pernah dengar kan, lagi-lagi sahabat trader kita yang baru berkecimpung tu. Oleh yang demikian, hari ini min bagi penerangan ringkas tentang Super Forex ni ya, stay tune guys!

Latar Belakang Super Forex

Super Forex merupakan sebuah broker berlesen yang telah beroperasi sejak tahun 2013 sehingga kini, lebih kurang 8 tahun usia Super Forex ini didalam industri Forex. Selama lebih 8 tahun ia beroperasi, Super Forex menerima pelbagai kejayaan dan juga anugerah yang diterima syarikat. Super Forex adalah sebuah broker yang komited dalam memberikan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada para pelanggannya. Syarikat Super Forex juga telah diteliti oleh pihak berkuasa Forex antarabangsa untuk menilai produk yang ditawarkan oleh syarikat broker seperti Super Forex.
Super Forex juga menyediakan sebuah platform kepada pelanggan untuk mencipta kejayaan dan kepuasan dalam trading seterusnya menghasilkan profit yang lumayan.
Nak tahu lagi? jom….
Ibu pejabat Super Forex terletak di Rusia dan Super Forex mempunyai pejabat perwakilan di beberapa buah negara seluruh dunia

Anugerah yang diterima oleh syarikat Super Forex Broker :

Kenapa Anda Mesti Memilih Broker Super Forex ?
Kerana Super Forex sentiasa bersikap professional, menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi, teknologi yang inovatif dan juga dasar yang telus. Ini lah sebabnya mengapa Super Forex menjadi pilihan para traders di Malaysia dan negara-negara Asia yang lainnya. Super Forex cenderung terhadap pelanggan secara individu atau pun korporat, diatas sebab ini pihak syarikat menawarkan banyak pilihan instrumen perdagangan dan peluang pelaburan lain, dan portfolio syarikat akan terus berkembang untun memenuhi permintaan para pelanggan yang saban tahun semakin banyak.

Antara perkhidmatan yang disediakan oleh Super Forex kepada para pelanggannya :


Jenis Akaun Trading, Super Forex turut menyediakan pelbagai jenis akaun trading untuk anda berdagang, dan setiap kategori akaun ini diciptakan khusus untuk menyesuaikan kehendak anda sebagai trader melalui pengalaman trading, modal, fulltime trader , halftime trader dan juga investor. Ini 5 akaun yang disediakan untuk anda pilih mengikut kemahuan anda :

Untuk anda yang baru nak berjinak-jinak dalam dunia Forex Trading ni kan, dengan Super Forex ni anda boleh deposit serendah 10usd je tau untuk Micro Cent Account sebagai permulaan. Nanti bila anda dah yakin untuk trade dan nak cari profit yang lebih besar baru lah anda modalkan deposit yang besar sikit macam 100usd , 200usd dan sebagainya.
Okay last!
Untuk setiap deposit 100usd ke atas anda dah boleh apply 202% bonus tau (100% support margin), dan anda akan terima 1 Premium T-shirt Official Super Forex juga tau, memang berbaloi sangat bila jadi client Super Forex ni guys !

Sekian lah perkongsian min pada hari ini, terima kasih kepada semua yang stay tune dan baca sampai habis tu…..

Jadi sekarang korang dah fahamkan kenapa Super Forex antara Broker Pilihan Trader Asia, so jangan tunggu-tunggu lagi dah, jom daftar dan trade bersama Super Forex , Broker pilihan anda !

Pendaftaran Baru boleh dibuat melalui link dibawah ini :
superforex.com/?x=ACMR

Sebarang pertanyaan boleh hubungi admin terus melalui :
011-10666609

www.wasap.my/6011-10666609/SuperForex



Related Posts

USD Market outlook

USD menguat selepas info berita yang di keluarkan khamis 16

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Send this to a friend