person using phone and laptop computer

Weltrade Broker Terbaik Di Malaysia

Selamat petang min ucapkan kepada semua trader-trader hebat Malaysia dan juga tuan/puan yang bijaksana,
Hari ini admin nak bagitau satu Malaysia tentang broker Weltrade ni, min nak korang baca sampai habis tau ! Korang tahu tak apa itu yang dinamakan dengan Weltrade ? Weltrade ni buat apa ? Weltrade sediakan apa untuk korang ? Korang taktahu kannnn? Okay jom min cerita kat korang, Stay Tuned….

Apakah Itu Weltrade ?
Weltrade merupakan sebuah broker antarabangsa berlesen yang telah beroperasi sejak dari tahun 2006 hingga kini. Weltrade berada di pasaran Forex Trading ini selama 15 tahun, ini merupakan satu usia yang panjang untuk sesebuah perniagaan dan sepanjang tempoh tersebut pelbagai kejayaan dan anugerah yang diterima oleh syarikat. Weltrade merupakan sebuah broker yang sentiasa mengutamakan pelanggan-pelanggannya dalam semua aspek. Weltrade menyediakan sebuah platform kepada pelanggan untuk mencipta kejayaan dan kepuasan dalam trading seterusnya menghasilkan profit yang lumayan.
Nak tahu lagi? jom….
Ibu pejabat weltrade terletak di Belarus dan weltrade mempunyai pejabat perwakilan di beberapa buah negara seluruh duniam antaranya ialah :
#1 Vietnam #2 Colombia #3 Malaysia #4 Indonesia #5 Rusia #6 Thailand #7 Mexico dan beberapa buah negara lain

Weltrade Malaysia ?
Ya tuan-tuan dan puan-puan semua, admin dan team merupakan dari pejabat perwakilan Weltrade di Malaysia. Team Weltrade Malaysia menyediakan pelbagai kelebihan kepada para pelanggannya. Kelebihan yang macam mana min maksudkan tu? Antara kelebihan yang disediakan kepada pelanggan-pelanggan di Malaysia adalah :
#1 Kelas Pembelajaran Forex Percuma (FB Live Streaming)
#2 Signal Currencie, Bitcoin, Crypto, Minyak dan Emas (Signal Diberikan Ketika Kelas Pembelajaran FB LIVE STREAMING)
#3 Customer Support yang beroperasi sepanjang waktu bekerja untuk membantu anda
#4 E-book Belajar Forex Bahasa Melayu
#5 Menyediakan pelbagai method untuk Deposit & Withdrawal yang terdiri dari Bank-bank tempatan, Local Depositor & E-wallet


Banyak kannn yang Weltrade Malaysia sediakan untuk korang ? okay jom sambung sikit lagi…

Broker Weltrade ada terima apa-apa anugerah tak ?
Mestilah ada!
Sepanjang tempoh daripada tahun 2006 sehingga hari ini, ini adalah anugerah berprestij yang dimenangi oleh Weltrade : (Rujuk Gambar)

www.weltrade.com.my

Kenapa rata-rata trader professional di Malaysia memilih Weltrade sebagai Broker mereka ?
Melalui feedback yang min perolehi daripada trader-trader tersebut ialah, mereka merasakan kelainan apabila bersama Weltrade, walaupun terdapat banyak broker-broker lain yang menawarkan pelbagai promosi dan peraduan-peraduan yang menarik dan antara faktor-faktor penting yang membuatkan mereka memilih dan setia bersama Weltrade adalah kerana :

Platform Dagangan, weltrade menyediakan platform dagangan di MT4/MT5 dengan proses perlaksanaan yang pantas dan tiada sebarang delay atau requoutes. Ini membuktikan bahawa apabila anda berdagang melalui platform ini, anda tidak akan mengalami sebarang masalah dari segi price legging atau sukar untuk open dan close position. Price on Market, harga yang ditawarkan didalam chart adalah terus dan seiring dengan harga market, ini bermaksud jika anda melihat harga di pasaran dunia dan harga itu juga lah yang dipaparkan di platform MT4/MT5 Weltrade.

Liquidity Provider, Weltrade berkerjsama dengan beberapa Liquidity Provider yang kukuh dan terkenal iaitu bank dan juga syarikat kewangan yang dikenali diseluruh dunia. Jadi anda tidak perlu risau tentang deposit dagangan anda kerana pihak Liquidity Provider merupakan pihak penanggung rugi trading anda. Jika anda profit besar, pihak Liquidity Provider tetap akan membayar anda. Weltrade merupakan sebuah broker yang menghubungkan terus antara anda dan pihak Liquidity Provider tersebut.

Jenis Akaun Trading, Weltrade turut menyediakan 5 jenis akaun trading untuk anda berdagang, dan setiap kategori akaun ini diciptakan khusus untuk menyesuaikan kehendak anda sebagai trader melalui pengalaman trading, modal, fulltime trader , halftime trader dan juga investor. Ini 5 akaun yang disediakan untuk anda pilih mengikut kemahuan anda :

my.weltrade.com/trading/type_account?r1=ipartner&r2=10504

Sekian lah perkongsian min pada hari ini, terima kasih untuk semua yang stay tune baca sampai habis tu…..

Jadi sekarang korang dah fahamkan kenapa Weltrade antara Broker Terbaik di Malaysia, so jangan tunggu lagi dah, jom daftar dan trade bersama Weltrade Malaysia, Broker terbaik anda !
Pendaftaran Baru boleh dibuat melalui link dibawah ini :
account.weltrade.com/auth/registration?r1=ipartner&r2=10504

Don’t forget to Follow Us On Facebook,Instagram,Tiktok & Twitter

Sebarang pertanyaan boleh hubungi admin terus melalui :
012-2933403
www.wasap.my/6012-2933403/WeltradeMy
Weltrade Malaysia
Leval 2, Block B, The Troika KLCC
www.weltrade.com
www.weltrade.com.my
FB weltrade MY

Youtube Channel : Weltrade Malaysia

Related Posts

CASHBACK FRESHFOREX

FreshForex offers its clients a unique opportunity to insure transactions

Scroll to Top
Send this to a friend