Bisnes Online Paling Laris Ketika “Perintah Kawalan Pergerakkan 2.0”

Sempena pengumuman Perintah Kawalan Pergerakkan (PKP) 2.0 yang berkuatkuasa pada 1 Jun 2021 yang lalu, mesti ramai yang sedang duduk dirumah dan taktahu apa nak buat selain dah siapkan segala kerja-kerja pejabat yang ditugaskan, betul tak? Dan tak dinafikan juga mesti ramai antara anda yang fikir bagaimana nak jana pendapatan dari rumah ketika PKP ni kan ? Hari ini, admin nak ajak anda semua buat perniagaan online yang paling masyuk dari rumah tau, bukan kata musim PKP je, tapi sepanjang zaman tau!

Ada ke bisnes yang boleh jana pendapatan lumayan tetapi menggunakan modal yang
rendah ?


Entri hari ini min nak kongsikan bagaiman anda boleh menjana pendapatan yang lumayan dengan perniagaan online dari rumah, semua orang boleh buat perniagaan ni tau baik suri rumah atau pekerja kerajaan/swasta pun boleh menjana pendapatan yang lumayan hanya berbisnes di rumah, terutama kepada anda yang sedang WFH.

Menjana pendapatan di rumah adalah perkara yang paling seronok dan hebat untuk didengari betul tak ?  Justeru, ramai juga yang ingin mendapatkan pendapatan yang lebih tanpa ada sebarang perikatan (contract) dengan mana-mana organisasi dan boleh bergerak bebas serta bekerja secara fleksible.

Anda taktahu atau tak pandai untuk trading (Jika anda seorang trader) atau tiada idea untuk buat marketing online (Jika anda seorang IB), Jangan risau! Weltrade sedia membantu ! Yang penting anda mestilah bersungguh-sungguh dalam usaha mengubah nasib diri dan menambah pendapatan keluarga atau diri anda sendiri.

Peluang perniagaan ataupun peluang kerja sambilan di rumah sememangnya ada, tetapi bagaimana caranya ? Kita tidak mempunyai kemahiran seperti menjahit atau membuat kerepek dan sebagainya. Kita tidak pandai berkata-kata kalau nak jual insurans atau “Multi Level Marketing”.  Patutkah kita ni duduk di rumah sahaja menjaga anak kecil dan menunggu suami untuk memberi nafkah? Atau pun sekadar menerima gaji pada hujung bulan dan habis pada tengah bulan sahaja ?

Jawapannya; Tidak, kita mesti buat sesuatu untuk memantapkan ekonomi  keluarga kita mahupun ekonomi diri sendiri!

Sebagai seorang pekerja am atau suri rumah sepenuh masa, menjana pendapatan melalui kerja sambilan di rumah adalah satu peluang keemasan yang ramai orang mencarinya.  Ia bukanlah suatu kewajipan tetapi saya pasti jawapannya adalah YA jika mereka diberi peluang.  Peluang yang ada bagaikan lautan yang penuh dengan hasil yang hanya menunggu untuk diterokai.  Cuma mahu dengan tidak mahu je. Ayuh tolak diri anda ke hadapan untuk melakukan suatu perubahan, meskipun ini bidang yang baru untuk anda! Never say NO, buat dulu baru kita tahu yang kita mampu atau tak untuk berjaya dalam sesuatu cabaran dan ujian. Anda berminat untuk menjadi Introducing Broker (IB) Weltrade Malaysia ?

Klik pada pautan link pautan artikel ini, untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan Introducing broker Weltrade Malaysia.

weltrade.com.my/blog/sertai-program-affiliate-introducing-broker-ib/

Apakah yang Weltrade Malaysia sediakan untuk anda?

  1. Pendidikan secara percuma tanpa henti setiap hari secara langsung untuk anda (FB LIVE STREAMING)
  2.  Membantu anda untuk menganalisa pasaran trading semasa
  3.  Menyediakan khidmat bantuan (Customer Support) 24 Jam

    Weltrade Malaysia mengadakan sesi pembelajaran percuma setiap hari!

Ayuh sertai kami di Weltrade Malaysia dengan mendaftar secara percuma menggunakan link ini :

account.weltrade.com/auth/registration?r1=ipartner&r2=10504

Setelah pendaftaran, lakukan pemilihan account yang betul, jika anda baru pertama kali nak lakukan trading, min cadangkan pilih account cent dan deposit sebanyak 30 Usd, bila nanti anda dah yakin dengan teknik dan Analisa pasaran anda, baru lah anda trading pada real account pula.

Forex & Kripto bisnes terbaik sepanjang PKP >>>>KLIK DISINI<<<<
Forex & Kripto bisnes terbaik sepanjang PKP >>>>KLIK DISINI<<<<

Sebelum lakukan trading, jangan lupa baca artikel dibawah ini ya :

  1. Trading Risk Management
    weltrade.com.my/blog/trading-risk-management/
  2. Bila Berdepan Kerugian Ini Yang Anda Perlu Lakukan!
    weltrade.com.my/blog/bila-berdepan-kerugian-ini-yang-anda-perlu-lakukan/

Belajar Trade Percuma secara Online Setiap Hari
Jika anda tidak mahir, anda tidak perlu risau kerana weltrade menyediakan kelas pembelajaran Trading secara percuma kepada anda setiap hari :

Isnin-Jumaat  Jam 3:00 petang-4:00ptg 
FB Page Weltrade MY  
Malam bermula jam 9.30 mlm Isnin-jumaat di FB Page Forex 1 Malaysia
Melalui kelas Online ini Anda boleh mengikuti kupasan-kupasan harian tentang perjalanan harga matawang, emas, minyak dan krypto serta analisa pasaran.
Ulasan tentang jangkaan arah pergerakan pasaran serta huraian dan cara bagaimana untuk membuat prediction akan di terangkan sepanjang kelas berlangsung.
Program ini di hoskan oleh trader berpengalaman dan mereka akan berkongsi teknik dan pengalaman mereka ketika live berlangsung. anda boleh bertanya sebarang pertanyaan dan berbual secara langsung ketika mereka ke udara.
Program live Belajar Forex ini telah membantu ramai orang yang ingin mendalami ilmu trading dan ramai dari mereka yang telah mengikuti dan membuka akaun mendapat profit ketika trading.

Forex & Kripto bisnes terbaik sepanjang PKP >>>>KLIK DISINI<<<<

www.facebook.com/WeltradeMY

my.weltrade.com/tools/trainings-and-seminars/

Related Posts

USD Market outlook

USD menguat selepas info berita yang di keluarkan khamis 16

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Send this to a friend