ANALISA GOLD 1H (XAUUSD) 4/4/2022


Analisa Gold 1H ( xauusd ) pada hari ini 4/4/2022 dijangka akan membuat penurunan ke zone tp sell dan cari setup buy. Take profit sell ini bersesuaian dengan area oder yang banyak jika kita melihat bookmap. Selepas berjaya take profit cari pula setup buy dan target adalah di zone tp buy dan itu adalah area sell big trader.

nota:Ini adalah analisa bukannya signal gold , sentiasa ikut arah baru yang diberi oleh market sesuai dengan kaedah entry anda.

Untuk mengetahui lebih lanjut kaedah yang digunakan boleh tonton Live trade gold dan belajar percuma setiap hari di Face Book Weltrade My Subscribe untuk dapatkan notifikasi.

Kepada yang berminat hendak belajar bolehlah menghubungi saya.Jika tuan/puan tinggal berdekatan pejabat kami di johan setia klang,bolehlah datang belajar secara bersemuka sama ada belajar berkumpulan atau individu.Jika berminat boleh hubungi saya di wasap.my/60123791045

Untuk daftar akaun trading spread halus dan pengeluaran yang pantas serta broker yang boleh dipercayai boleh tekan link my.weltrade.com/?r1=ipartner&r2=33258Source

Related Posts

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top
Send this to a friend