BERITA TERKINI : Pelabur Menambah Dana Altcoin Sebagai Aliran Keluar Bitcoin

Dana aset digital kini lebih  difokuskan kepada Cardano dan Altcoin setelah menarik modal baru.

 

 

Produk pelaburan mencatatkan aliran keluar selama lapan minggu berturut-turut, ia berjumlah $ 3.8 juta, tetapi dana alternatif (altcoin) terus ligat menarik modal, menurut laporan pada hari Isnin. Secara keseluruhanya,, dana kripto menghasilkan aliran masuk berjumlah $ 24 juta pada minggu yang berakhir pada 27 Ogos, kemudian turun sekitar $ 3 juta berbanding minggu sebelumnya, menurut laporan oleh pengurus pelaburan aset digital CoinShares.

  • Altcoin, atau cryptocurrency selain bitcoin, kini mewakili 32% daripada jumlah aset digital di bawah pengurusan, dan kini hampir dengan rekod 35% yang ditetapkan pada pertengahan Mei.
  • Dana yang telah difokuskan melalui Cardano kini memperlihatkan aliran masuk berjumlah $ 10.1 juta sepanjang minggu lalu, kerana harga cardano cryptocurrency yang berkaitan (ADA, 1.08%) meningkat dua kali ganda sepanjang bulan lepas.
  • Dana ethereum (ETH, 8.02%) pula mempamerkan aliran masuk berjumlah $ 17 juta  pada minggu lalu, dengan bahagian pasaran dana aset digital relatif yang  stabil sekitar 25%, menurut CoinShares.

Kandungan didalam penulisan ini hanya untuk tujuan maklumat dan tidak boleh dianggap sebagai nasihat pelaburan. Tidak ada yang disebut dalam artikel ini yang merupakan jenis permintaan, cadangan, tawaran atau sokongan untuk membeli dan menjual sebarang aset crypto. Berniaga di mana-mana pasaran kewangan melibatkan risiko dan boleh mengakibatkan kehilangan dana. Sebelum melaburkan wang, seseorang harus selalu melakukan kajian menyeluruh dan mendapatkan nasihat profesional.

Sumber rasmi dari : coindesk.com

Kepada anda yang berminat untuk berdagang saham digital (Forex, Cryptocurrency, Crude Oil, Gold, Silver) sila daftar melalui pautan link dibawah : 

account.weltrade.com/auth/registration?r1=ipartner&r2=10504

Weltrade sebuah broker antarabangsa berlesen yang telah berada di pasaran semenjak dari tahun 2006 menawarkan platform dagangan kripto terbaik. anda boleh membuka akaun di weltrade dan memilih type Digital bagi dagangan kripto.
Bagi trade di weltrade tiada caj komisyen di kenakan ketika trading dan spread yang rendah.
Anda boleh membuat deposit menggunakan pelbagai option pilihan seperti Online Bank, neteller, skrill, Perfect Money dan juga kripto

Related Classifieds

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Niche

Scroll to Top
Send this to a friend