Menjadi IB Yang Berjaya & Kaya, Bagaimana Caranya?

Pihak Weltrade mempelawa anda untuk menjadi sebahagian dari “Team IBs” Weltrade bagi cawangan Malaysia, penyertaan anda adalah amat dialu-alukan. Selain daripada itu, tujuan program ini dilaksanakan adalah untuk membantu mereka yang terkesan sejak Endemik Covid-19 melanda seluruh dunia. Program ini merupakan inisiatif dari syarikat Weltrade cawangan Malaysia untuk membantu rakyat Malaysia memulakan hidup baru, perniagaan baru, dan penjanaan pendapatan yang lumayan serta kehidupan yang lebih baik.

Kami sedang mencari individu yang berminat dalam bidang pemasaran di sektor Financial Instrument Trading dengan produk Forex, Kripto Gold dan Oil.

Skop tugas anda hanya perlu membuat hebahan dan promosi Financial Intrument Trading kepada rakan-rakan dan prospek pelanggan lain melalui media sosial, google, Telegram dan lain-lain channel atau secara Offline (bersemuka)

Antara tips yang anda boleh gunakan semasa “convince” prospek/pelanggan :

1. Anggap diri anda sebagai seorang penjual Insurans, bina kepercayaan & kesedaran yang meluas kepada pelanggan mengenai saham digital & dunia kripto (lakukan sedikit kajian berkenaan kripto)

2. Jangan janjikan bulan & bintang kepada pelanggan, tapi beri cadangan & bimbingan untuk bantu pelanggan capai keuntungan (boleh rujuk consultant-consultan Weltrade)

3. Terangkan kelebihan, kebaikkan dan faedah yang disediakan oleh pihak syarikat Weltrade kepada prospek, supaya prospek lebih yakin untuk melakukan pemilihan broker yang tepat & berbaloi (terangkan mengenai spread & sebagainya, consultant akan terangkan kepada anda apabila selesai pendaftaran)

Konten bagi tujuan pemasaran adalah disediakan serta latihan dan bimbingan akan diberikan oleh wakil syarikat Weltrade, jika anda tiada pengetahuan atau pengalaman, anda tidak perlu risau kerana team Weltrade Malaysia akan bantu serta bimbing anda.

IBs Registeration Link :
my.weltrade.com/partners/?r1=ipartner&r2=43277

Sebarang pertanyaan boleh hubungi no dibawah :
www.wasap.my/60189614143/IBRegistration

Related Classifieds

Bonus 100%

Ingin dapatkan 100% BONUS ??? Mari membuat deposit di Weltrade sebelum

Promosi AstroCards

Ingin menangi Bonus sehinga $1000 USD ??? Sertai peraduan astrocards dan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Niche

Scroll to Top
Send this to a friend