belajar trade gold

NFP MINGGU INI AKAN BERI ARAH BARU PADA GOLD?

Harga emas memberi momentum negatif pada hari Isnin,28 jun 2021 , didagangkan di bawah $ 1780 akibat permintaan dollar as yang diperbaharui, kerana memberi impak pada hari Selasa 29 jun.para pelabur tetap tidak diendahkan oleh peningkatan kes akibat pandemik ta covid di rantau APAC dan sekatan yang lebih ketat di Australia. Sementara itu, pesanan bercampur-campur …

NFP MINGGU INI AKAN BERI ARAH BARU PADA GOLD? Read More »

Super Forex Broker Pilihan Trader Asia

Hari ini Min nak cerita sikit berkenaan dengan Brer Super Forex, mungkin ada dikalangan kita yang dah biasa dengar brer Super Forex ni dan mungkin juga ada yang tak pernah dengar kan, lagi-lagi sahabat trader kita yang baru berkecimpung tu. Oleh yang demikian, hari ini min bagi penerangan ringkas tentang Super Forex ni ya, stay …

Super Forex Brer Pilihan Trader Asia Read More »

Broker spread paling rendah

Salah satu keutamaan seorang trader dalam memilih brer yang terbaik untuk berdagang tentunya berapa spread yang di kenakan apabila anda melakukan urusniaga. Setiap brer mengenakan spread yang berbeza beza bagi setiap pair yang di tawarkan. Ada Brer yang menawarkan Spread yang rendah, ada yang yang menawarkan spread yang tinggi, spread tetap dan juga spread yang …

Brer spread paling rendah Read More »

Harga Emas Hari Ini

Berdasarkan analisa harga Emas hari ini 29 Jan 2020 harga semasa emas pada ketika ini berada di paras 1,842 USD per Ouns berbanding semalam harga per Ouns pada 28 Jan 2021 berada di paras 1,847 USD per Ouns, ini menunjukkan Emas mencatatkan penurunan harga sekitar 5 USD ya. Ketika ini kita masih menantikan apakah candle …

Harga Emas Hari Ini Read More »

Harga Bitcoin Hari ini

Berdasarkan analisa harga Bitcoin hari ini 19 Jan 2021 Harga pada ketika ini sedang mengalami kenaikan dan berada di paras 37 ribu USD.pada sessi Pembukaan hari ini harga Harga Bitcoin bermula di paras 36 ribu dan seterusnya menunjukkan arah kenaikan dan dijangka pergi ke paras 38 ribu. Di paras ini kita akan melihat terlebih dahulu …

Harga Bitcoin Hari ini Read More »

Scroll to Top