broker forex terbaik

Forex Regulator

Disebabkan pasaran forex tidak tempat pusat rasmi,maka dengan ini agak susah untuk mengawal aktiviti yang di jalankan itu,kebanyakn negara telah menubuhkan badan-badan khas untuk memantau supaya urusan di jalankan dengan adil tanpa unsur-unsur penipuan. Syaratnya juga amat ketat di kenakan pada brer forex,IB(introducing brer),signal provider dan pada yang terlibat dengan forex,jadi lessen hanya dapat di …

Forex Regulator Read More »

Broker Forex

Forex Brer (part 1) -Brer forex adalah syarikat yang berfungsi sebagai orang tengah antara trader dan juga interbank atau di panggil liquity provider,semua transaksi jual dan beli trader melalui brer sebelum ke pasaran forex sebenar Kenapa ada brer dan mengapa trader tak deal direct bank terus? Tujuannya di sini untuk membolehkan trader-trader kecil untuk membuka …

Brer Forex Read More »

Cara melukis support & resistance dengan betul dan mudah

Untuk cari resistance,bila price naik ke satu level,dan reverse down ,kemudian price naik kembali ke paras tersebut,high change untuk membuat reverse ke down trend kembali,rujuk carta di bawah sebagai contoh Untuk cari support,bila price turun ke satu level,dan reverse up ,kemudian price turun kembali ke paras tersebut,high change untuk membuat reverse ke up trend kembali,rujuk …

Cara melukis support & resistance dengan betul dan mudah Read More »

Bonus Forex terbaik

Apa itu Bonus Forex. Bonus Forex adalah duit dari brer diberikan kepada pelanggan kedalam akaun trading untuk tujuan berdagang. Hampir Semua Brer Forex menawarkan Bonus, dan bonus ini pula boleh di bahagikan dengan beberapa kategori. Jadi adalah penting untuk kita memahami bonus yang diberikan itu, tujuannya dan adakah bonus itu bermanfaat kepada kita. Untuk itu …

Bonus Forex terbaik Read More »

Super Forex Broker Pilihan Trader Asia

Hari ini Min nak cerita sikit berkenaan dengan Brer Super Forex, mungkin ada dikalangan kita yang dah biasa dengar brer Super Forex ni dan mungkin juga ada yang tak pernah dengar kan, lagi-lagi sahabat trader kita yang baru berkecimpung tu. Oleh yang demikian, hari ini min bagi penerangan ringkas tentang Super Forex ni ya, stay …

Super Forex Brer Pilihan Trader Asia Read More »

Ebook & Belajar Forex Percuma Malaysia

Ramai orang berminat untuk belajar Trading Forex & Financial Trading. Tetapi ramai yang tidak tahu bagaimana untuk memulakannya. Bagi di kawasan Bandar mungkin ia tidak sesukar mana kerana kita boleh jumpa trader-trader yang boleh mengajar untuk trade. Tetapi bagi di kawasan luar bandar ianya agak terhad dan mereka mungkin perlu pergi ke bandar-bandar besar seperti …

Ebo & Belajar Forex Percuma Malaysia Read More »

Trading Risk Management

Di dalam trading anda perlu fahami dengan baik berkaitan fundamental dan teknikal analisis, tidak cukup dengan itu anda juga perlu kuasai teknik pengurusan risiko dengan cemerlang. Disini kami kongsikan beberapa tips yang berkesan untuk pengurusan risiko anda. #1 Pengiraan peratusan risiko setiap posisi sebelum entry market Sebelum entry ke dalam beberapa jenis market yang ada, …

Trading Risk Management Read More »

Broker Forex No 1 di Malaysia

Weltrade merupakan sebuah brer antarabangsa berlesen yang telah beroperasi semenjak dari Tahun 2006. Kini weltrade telah mencapai 15 tahun usia.  Ia adalah sebuah usia yang panjang dalam sesebuah perniagaan dan sepanjang tempoh tersebut pelbagai kejayaan telah di raih oleh syarikat. Bukan hanya kejayaan oleh syarikat,  Kejayaan ini turut di raih bersama oleh pelanggan yang berdagang …

Brer Forex No 1 di Malaysia Read More »

Scroll to Top