Analisa BTC/USD 23.4.21

Minggu yang agak menyedihkan buat penyimpan BTC. Isnin 19 april 21 pada h.ar.ga 57 ribu dan hari ini jumaat 23 april 21 harga terendah USD 49,604.00 yang mana beli hari tu pada harga USD 60 ribu, bertabahlah. tunggu ataupun Cut Loss shja, nak j.u.a.l. kat sy pun boleh je. ni antara kelemahan urusniaga di fizikal Bitcoin sebab kita perlu jual pada harga lebih tinggi daripada belian. berbanding urusniaga di Sport Trading, time jatuh ni pun kita boleh buat profit dengan buat SELL. cuma urusniaga sport trading ni tiap kali entry kita dah dalam keadaan rugi di sebabkan spread yang di kenakan dan kebarangkalian untuk untuk buat urusniaga trading tu setiap masa adalah tinggi. nampak signal cantik terus masuk entry lastly sebenarnya false signal dan akaun pun floating. sekali floating tu nak clearkan floating tu bukannya kerja yang senang. tapi kalau pandai manage ramai je yang boleh buat profit kalau nak buka akaun sport trading, weltrade menawarkan platform untuk berdagang kripto, spread agak rendah dan tiada caj komisyen boleh buka akaun di my.weltrade.com/trading/type_account?r1=ipartner&r2=28439

0

Related Analysis & Signal

Analisa eurusd 18.6.2021

eurusd pada time frame mingguan,masih berada di sekitar support area 1.18918-1.17428,untuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Send this to a friend