broker forex terpercaya

Super Forex Broker Pilihan Trader Asia

Hari ini Min nak cerita sikit berkenaan dengan Brer Super Forex, mungkin ada dikalangan kita yang dah biasa dengar brer Super Forex ni dan mungkin juga ada yang tak pernah dengar kan, lagi-lagi sahabat trader kita yang baru berkecimpung tu. Oleh yang demikian, hari ini min bagi penerangan ringkas tentang Super Forex ni ya, stay …

Super Forex Brer Pilihan Trader Asia Read More »

Nak Belajar Forex Dengan Mudah ?

Pasti ramai antara kita yang diluar sana sedang mencari ilmu berkaitan dengan forex kan? Lagi-lagi bagi yang baru nak menceburi bidang trading ni, kesana-kesini mencari tempat belajar yang paling berkesan dan mudah untuk difahami. Jangan risauuu, sebab anda dah jumpa dah apa yang anda cari cari selama ni tauuu. Kenapa admin cakap anda dah jumpa …

Nak Belajar Forex Dengan Mudah ? Read More »

Ebook & Belajar Forex Percuma Malaysia

Ramai orang berminat untuk belajar Trading Forex & Financial Trading. Tetapi ramai yang tidak tahu bagaimana untuk memulakannya. Bagi di kawasan Bandar mungkin ia tidak sesukar mana kerana kita boleh jumpa trader-trader yang boleh mengajar untuk trade. Tetapi bagi di kawasan luar bandar ianya agak terhad dan mereka mungkin perlu pergi ke bandar-bandar besar seperti …

Ebo & Belajar Forex Percuma Malaysia Read More »

Trading Risk Management

Di dalam trading anda perlu fahami dengan baik berkaitan fundamental dan teknikal analisis, tidak cukup dengan itu anda juga perlu kuasai teknik pengurusan risiko dengan cemerlang. Disini kami kongsikan beberapa tips yang berkesan untuk pengurusan risiko anda. #1 Pengiraan peratusan risiko setiap posisi sebelum entry market Sebelum entry ke dalam beberapa jenis market yang ada, …

Trading Risk Management Read More »

Scroll to Top